C# Object Kullanımı A Gizli Silah

Ara sıra birbirinin alegori kullanılmalarına mukabil, dershane ve nesne farklı şeylerdir. Derslik bir nesne türü teşhismlar, fakat nesnenin kendisi değildir. Nesne, bir derslikı baz düzlük müşahhas bir varlıktır ve ara sıra bir derslikın örneği olarak adlandırılır.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut diğer giriş aygıtlarıyla metanetli girebilir ve bu metinleri programın anlayışsız mütebaki kısmında anlayışleyebilirsiniz.

var tipi parametre tanımlarsanız eğer bileğemekkenin tipini siz bileğil derleyici tanımlayacaktır.Derleyicinin teşhismladığı tipe nazaran o bilgi RAM üzerin bile o tiple saklanacaktır.

Compiler kendisi bir property adında bir private field oluşturur. Bu biçim property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin sağladığı avantajlardan birisi. Zirda dü farklı yararlanmaı gösterelim.

Injection ataklarına karşı önlemler allıkınmalı ve kullanıcı girdileri düz bir şekilde anlayışlenmelidir.

C# dilinde Object sınıfını kullanmanın sebepleri ve ne kullanılması gerektiği adida açıklanmıştır:

Constructor metoduna ID bileğişlemkenini ekledik ve kayıt ekleme maslahatlemi kucakin varsayılan olarak bir paha almasını istedik.

Bir nesnenin iç durumunu ve nöbetlevselliğini gizleme ve sadece genel bir işlev kümesi üzerinden erişime izin tevdi.

Temelı sınıflar birden çok oluşturucu tanımlar ve bu lakırtı dizimi, çağırdığınız temel klas oluşturucuyu seçmenizi katkısızlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonrasında, türetilmiş sınıfların her biri derunin kodu geliştirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri süflidaki gibi belirtilebilir:

her birinde yeni ve farklı nöbetlevler bâtınin icraatı gökçe yazın. Bu türetilmiş sınıflar zaten sınıfında tanımlanan bütün davranışlara BankAccount sahiptir.

Bir kurucu metot, sınıf adıyla aynı cezire iye, public olarak erişilebilir bir mimaridadır. Parametre ittihaz zorunluluğu yoktur.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, C# Object Kullanımı belli bir fenomen tetiklenir ve bu olaya merbut emeklemler gerçekleştirilebilir.

TextAlign                  :Texbox'daki gökçe yazının sağ'dan veya sol'dan yazgılmasını ayarlar.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne bağlı olarak otomatik olarak ayarlanabilir yahut yetişek tarafından belirlenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *